Jak nie masz zadnych znizek na OC ani AC to bierz nawet ten ich pakiet na 2 lata, bo za rok doznasz szoku ile wyniesie pakiet na to auto :idea:
Gdzie i jak ubezpieczyć nową O2 Tour?
Zwiń
X
-
Ja sie zastanawiam co zrobic, zamówiłęm nowe auto a z uwagi ze bedzie to taksówka, 2200 pakiet dilerski plus 50% zwyzki za taxi czyli 3800 plus minus. Gdybym nie powiedział ze to bedzie taxi niby ok ale w przypdaku szkody z mojej winy a auto było by taksówka o czym nie uprzedziłem ubezpieczyciela firma wypłaca 50 % naleznosci. to za duze ryzyko... Ktoś moze poradzi mi jak ograniczyc ten koszt...?
Komentarz
-
-
A jednak, pomarudziłem, zadzwoniłem do innego dilera i...Pani zaoferowała mi ubezpiezczenie z Allianz za 2190!
W sprawie ubezpieczeń polecam skode Sunny z Poznania, bardzo kompetentne Panie, wiedzą o wszystkich aktualnych promocjach.
Dowiedziałem się tam, że dla aut zamówionych pomniędzy 22listopada a 31 grudnia 2010(ja się nie łapię) pakiet ubezpieczeniowy kosztuje ~2000 tys.Sprzedam czarnulkę...
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?p=1000063
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez machuA jednak, pomarudziłem, zadzwoniłem do innego dilera i...Pani zaoferowała mi ubezpiezczenie z Allianz za 2190!
Komentarz
-
-
Re: Gdzie i jak ubezpieczyć nową O2 Tour?
Zamieszczone przez PabloStockyWitam
Niedługo czeka mnie odbiór Octavii Tour II z salonu, 1.6 mpi, z XII.2010 roku. Nie ukrywam, iż to będzie mój pierwszy własny samochód, na który bardzo ciężko pracowałem a tutaj jeszcze koszty ubezpieczenia ...
I mam teraz zapytanie do octaviuszy odnośnie ubezpieczenia samochodu:
1. Czy muszę ubezpieczać w salonie czy mogę ubezpieczyć u innego ubezpieczyciela z rynku?
2. Czy któryś z ubezpieczycieli ma dobre ceny na Octavie II Tour?
3. Czy za ubezpieczenie powiedzmy OC + AC + NNW mogę płacić w ratach, np. połowę należności w grudniu a połowę w styczniu?
Czy jest coś na co powinienem zwrócić uwagę przy ubezpieczeniu/wyborze ubezpieczyciela?
Komentarz
-
Komentarz